Sustainable Travel ECEAT Bikeland Rokua
Montta info         
Montan Leirintäalue

AVOINNA: 1.5 - 30.9

Montta Bar

Leirintäalueemme sijaitsee Oulujoen rannalla, noin 30km Oulusta kaakkoon valtatie 22 varressa Muhoksella.
Bussit 40 ja 41 Oulusta tuovat suoraan portillemme.

Kieksintie 209
91500 Muhos

puh: 010 322 51 00
activecamping@gmail.com

Montan Baari
Montta Bar

Montan baari on avoinna alla olevien aikojen mukaisesti sekä joustavasti kysynnän ja tarpeiden mukaan muinakin ajankohtina.

Baarissamme on A-oikeudet

*15.6 - 15.8*
su-ti
10-18
ke-to
10-20
pe-la
10-22

*1.5 - 14.6 & 16.8 - 15.9*
la–su
10-18

Tilauksesta safkat ja murkinat ryhmille Montassa tai maastossa. Pyydä tarjous!
Montta Active Camping
Montta Active Camping Logo
YöpuutTentsile
Montta yleisesti
photo three

Olet sitten matkalla pohjoiseen tai etelään, olemme matkasi varrella!

Perinteinen leirintäalueemme tarjoaa mahdollisuuden nauttia Oulujoen rauhoittavista luonnonmaisemista. Rentoutumisen vastapainoksi löytyy valikoimistamme myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia, joista jokaiselle varmasti löytyy mielekästä ajanvietettä.

Alueemme tarjoaa majoituksen puolesta 40 vaunupaikkaa ja 13 mökkiä. Näiden lisäksi myös muut tilamme (tilaussaunamme, leikkipaikkamme sekä tanssipaviljonkimme) tarjoavat mahdollisuuksiaan unohtumattomille elämyksille.

Montan tulevaisuus
photo three

Peruspalvelujen lisäksi panostamme luontomatkailuun sekä elämys- että seikkailuaktiviteetteihin. Pyrimme kehittämään aluetta vastaamaan lähialueiden asukkaiden sekä matkailijoiden toiveita. Joten kaikki ehdotukset, ideat ja ajatukset alueen suhteen ovat tervetulleita. Terveisin Montan leirintäalueen isännät, Päivi ja Peki Metsola.

Montta ja vastuullinen matkailu
certificate

Olemme toimineet luontomatkailualalla jo lähes 20 vuotta. Luonnon hyödyntäminen sitä kunnioittavin toiminnoin ovat olleet toimintamallina jo heti alusta alkaen. Innostus kestävämpään ja ympäristöystävällisempään matkailuun ja luonnon hyödyntämiseen on vain kasvanut luonto-ohjaajan ja ympäristökasvattajan opintojen myötä.

Haluamme toimia vastuullisesti. Kaikessa toiminnassamme hyödynnämme jo olemassa olevia asioita / tavaroita ja korjaamme vanhaa toimivammaksi tai uusiokäytetään kaikki mitä voidaan tehden vanhasta uutta. Meidän sähkön tarve tuotetaan vihreällä sähköllä ja olemme kartoittaneet mahdollisuutta hankkia aurinkopaneelit katolle. Myös jätteiden lajittelu on meille tärkeää.

Olemme jäseninä ympäristöystävällistä matkailua edistämässä ECEAT (European Centre for Ecological and Agricultural Tourism) Finland ry:ssä.

Meillä on oma kestävän kehityksen / matkailun ohjelma, jonka tarkistamme ja päivitämme vuosittain.

Sustainable Travel Finland -merkin olemme saaneet käyttöömme vuonna 2021!