Kirsikka palvelut

Kirsikkapalvelut

Kokonaisvaltaista hoivaa

045 152 7057

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana selvitämme sopivan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä

Ilahduta läheistä lahjakortilla

Lahjakortti on erinomainen lahjaidea läheiselle. Anna lahjaksi esimerkiksi kodin siivous tai ikkunanpesu.

Ota yhteyttä

Voit maksaa palvelusetelillä

Olemme rekisteröity palvelusetelituottaja, joten meillä käyvät maksuvälineenä myös palvelusetelit. Vammaisten henkilökohtaiseen apuun ja vanhuspalveluiden tilapäiseen kotihoitoon.

Katso hinnat

Kokonaisvaltaista hoivapalvelua kotiin Porin seudulla

Luotettavaa kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa

Kirsikka Palvelut Oy tarjoaa asiakaslähtöistä, osaavaa ja luotettavaa kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa asiakkailleen Porissa ja ympäristökunnissa.

Tarjoamme hoivapalveluita kaikenikäisille asiakkaille eri elämäntilanteita helpottamaan. Tuemme asiakkaidemme toimintakykyä ja selviytymistä kotona mahdollisimman pitkään. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana selvitämme asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden. Tutustu tarkemmin koti- ja hoivapalveluihin.

Pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaan, omaisten ja hoitoon osallistuvien yhteistyötahojen kanssa parantaa asiakkaidemme elämänlaatua ja auttaa pärjäämään arjen askareissa.

Anna lahjaksi huolenpitoa

Meiltä saat myös lahjakortit, joilla voit ilahduttaa läheistäsi. Lahjakortin voi käyttää esimerkiksi kodin siivoukseen, ikkunoiden pesuun, ruoanlaittoon tai omaishoitajan lomitukseen. Oma aika ja huolenpito ovat aina toivottuja lahjoja!

Meillä käyvät palvelusetelit

Olemme rekisteröity palvelusetelituottaja, joten meillä voit maksaa myös palveluseteleillä. Lue lisää palvelusetelistä ja sen saamisen ehdoista Porin kaupungin sivuilta.

Ota rohkeasti yhteyttä

Kun päivän askareista selviytyminen tuntuu hankalalta, Kirsikka Palvelut Oy auttaa. Meiltä saat ammattitaitoista apua niin väliaikaiseen kuin jatkuvaankin avuntarpeeseen. Ota yhteyttä, niin arvioidaan läheisesi tai oma avun tarpeesi yhdessä.